Hvordan flytter jeg min profil fra den gamle til den nye Mofibo platform?

Du kan finde den seneste Mofibo App i Appstore, når du søger på Mofibo. Inden du kan bruge den nye App, skal du flytte din konto. På den måde får du de bøger du er ved at læse med over og din betaling fortsætter uforandret.

Følg disse trin for at flytte din konto:

1 / Log ind på GL. MOFIBO SELVBETJENING ved hjælp af login øverst til højre på Mofibo.com eller følg linket, der fremmes i den gamle Mofibo applikation.

2 / I selvbetjeningen under "Overblik" finder du en beskrivelse af hvordan du flytter din konto. Tryk på knappen "Flyt din konto" for at komme videre.

3 / Gennemgå dine oplysninger "Kontooplysninger", "Abonnement.", "Betalingsform", "Dine bøger" og tryk derefter på knappen "Flyt din konto".

4 / Indtast dit kodeord og accepter Mofibos vilkår, der knytter sig til den nye app tryk derefter på knappen "Flyt din konto".

5 / Bestem om du modtage anbefalinger og andre spændende ting og vær med i vores konkurrence med en chance for at vinde et gavekort.

6 / Tillykke! Du er nu overført mig til det nye Mofibo, Nyd læseoplevelsen ved at hente den nye app.

Skulle du have spørgsmål undervejs, så kontakt venligst support.dk@mofibo.com.