Vil det være muligt at beholde min gamle profil, samt læseliste og bogreol?

Ja, når du flytter din profil til vores nye platform vil du stadig skulle logge ind med samme e-mail adresse og adgangskode, samt beholde din læseliste/bogreol.

Før du gennemfører migreringen til den nye Mofibo platform, kan du se hvis der skulle være nogle bøger som vi ikke har mulighed for at flytte til den nye platform. Du kan så altid vælge at vente med at gennemføre migreringen til et senere tidspunkt.

I sådan et tilfælde vil vi anbefale dig, at skrive en mail ind til kundeservice på support.dk@mofibo.com, og høre om/hvornår den/de bøger der ikke kunne overdrages, vil blive mulige at hente med over på den nye platform.

Du kan også kigge kataloget på den nye platform igennem, inden du flytter din profil.