Hvorfor skifter Mofibo til en ny platform?

Siden foråret 2016 har Storytel og Mofibo kørt parløb på det danske marked, efter salget af Mofibo til Storytel. Nu styrkes Mofibo på det danske marked ved at de to selskaber lægges sammen og fortsætter med navnet Mofibo, mens den fremadrettede IT-platform bliver Storytels internationale platform. Fremadrettet vil vi fokusere alle vores ressourcer ind i et brand, hvilket vil betyde at vi kan udvikle os hurtigere og fokusere alle kræfter på at skabe den bedste læseoplevelse for brugerne.

Sammenlægningen af de to tjenester betyder, at Mofibo brugerne kan se frem til et nyt og endnu større e- og lydbogsunivers. Udover dobbelt så meget litteratur at vælge imellem, kan brugerne streame fra et endnu større engelsksproget udvalg. Familiens medlemmer vil kunne have hver sin boghylde, og der vil være et ”Kids mode,” som finder bøger frem til familiens børn, så de i fred og ro og uden hjælp fra voksne kan vælge den næste bog. Desuden kan indholdet afspilles af de populære trådløse Sonos-højtalere.